La cuina dels altres catalans

La cuina dels altres catalans

Autor: Bueno Calderón de la Barca, Xesco

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

La cuina dels altres catalans

La cuina dels altres catalans

29,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LAROUSSE
Publicación:
01/03/2023
Colección:
LAROUSSE - Libros Ilustrados/ Prácticos
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Com a complement del seu llibre «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja», Xesco Bueno reivindica ara la cuina que va arribar a Catalunya procedent de diferents onades migratòries des de la resta de la península durant la segona meitat del segle XX, una cuina nòmada i migrant, humil i alhora saborosa, apetitosa i suculenta. Una …

Com a complement del seu llibre «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja», Xesco Bueno reivindica ara la cuina que va arribar a Catalunya procedent de diferents onades migratòries des de la resta de la península durant la segona meitat del segle XX, una cuina nòmada i migrant, humil i alhora saborosa, apetitosa i suculenta.

Una cuina que reivindica els orígens, la identitat i alhora la integració. Bueno analitza quins d'aquests plats ja formen part del corpus culinari català i quan de temps ha de passar per considerar-los part de la cuina catalana.

Xesco Bueno afegeix petits apunts autobiogràfics en aquest recorregut: dels seus orígens i el dels seus pares, de la taula de casa seva, dels seus inicis als fogons, de la funció social dels restaurants... Xoricets, entrepà de calamars, torreznos, gaspatxo, migas, pop a la gallega, polvorons, ametlles garapinyades, rosquilles. Uns sabors per llepar-se'n els dits.

Leer más

Más libros de Bueno Calderón de la Barca, Xesco

Más información del libro

La cuina dels altres catalans

Editorial:
LAROUSSE
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-19436-63-4
EAN:
9788419436634
Nº páginas:
224
Colección:
LAROUSSE - Libros Ilustrados/ Prácticos
Lengua:
CATALAN
Alto:
25 mm
Ancho:
20 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Xesco Bueno (Barcelona, 1968) es cocinero y entusiasta de los libros antiguos de cocina. Dirige la cocina del restaurante Ca l'Esteve (Castellbisbal, Barcelona) e imparte cursos de cocina en varias escuelas de gastronomía. Borda los arroces y así se refleja en la carta de su restaurante. Con Larousse Editorial ha publicado «Escuela de arroz» (2017), «Cocinamos a 4 manos» y «Cuinem a 4 mans» (2018), «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja» (2021) y «La cuina dels altres catalans» (2023).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar